Slett konto
1. I appen
Åpne Breach Watchdog → Innstillinger → Pro. Hvis du er logget inn med Google, velg Slett konto. Du blir bedt om å logge inn med Google igjen for å bekrefte.
2. Hva som slettes
- Firebase Auth-kontoen din (Google-innlogging) for Breach Watchdog
- RevenueCat-kjøpsidentiteten knyttet til den kontoen, inkludert eventuell Pro-tilgang knyttet til den (f.eks. via en innløst kampanjekode)
- Bruker-ID-en din i promokodeposter (se nedenfor)
3. Hva som beholdes
- Innløste promokoder forblir merket som brukt. Koden kan ikke innløses på nytt. Kun koblingen til bruker-ID-en fjernes.
- Lokale data på enheten beholdes til du sletter appdata eller avinstallerer.
- Kjøp via Google Play forblir under Google-kontoen din; administrer dem via Google Play → Kjøp.
- Krasjrapporter som allerede er sendt til Firebase Crashlytics kan ikke slettes i ettertid.
4. Uten appen
Hvis du har avinstallert appen, send e-post til appdev020@proton.me fra Google-adressen du logget inn med.
5. Personvern
Mer om databehandling: personvernerklæring.